Снимка: Булфото, видео: Novini.bgСофийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев,

...
Снимка: Булфото, видео: Novini.bgСофийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев,
Коментари Харесай

Масовият убиец Георги: Искам помощ от Европейския съюз! Има хора, които действат психотропно и убиват

Снимка: Булфото, видео: Novini.bg

Софийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев, упрекнат за четворното ликвидиране в Нови Искър, да бъде настанен в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, с цел да му бъде направена цялостна здравна експертиза, и постанови най тежката мярка " задържане под стража ", предаде кореспондент на Novini.bg.

``
реклама

Пред съда обвиненият съобщи, че в тежко положение. Има ли хора или да желая помощ от Европейския съюз? Искам да апелирам, съобщи Георги Георгиев.

Има хора, които работят психотропно и убиват, уточни той.

От прокуратурата настояваха Георгиев да бъде настанен в профилирано заведение в Ловеч, с цел да бъде открито психологичното му положение.

Искането за настаняване в Министерство на вътрешните работи болница насочиха пък юристът и психиатърът на обвинения, тъй като, по думите им, би трябвало да му бъде направена цялостна експертиза за тежка туберкулоза и тежка форма на епилепсия.

В съда стана ясно, че гибелта на жертвите е настъпила след породени тежки мозъчни контузии и солидна кръвозагуба, а убийството е осъществено по изключително нечовечен метод.

Припомняме, че майката, бащата, бабата и братът на Георги Георгиев бяха открити в понеделник мъртви в дома им на улица " Светлина " в града. 25-годишният мъж е признал пред проверяващите, че е направил закононарушението. Пред проверяващите той е споделил, че е направил четирите убийства още в петък вечерта. Използвал е секира и нож. Започнал е от брат си, който сега на закононарушението бил задремал. После е причакал в къщата първо баба си, по-късно майка си и татко си.

Телата на цялото семейство са открити в къщата, завити с одеяла и затрупани с възглавници.

 

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР