Снимка Булфото, видео Нова Тв, vbox7.comГергана Паси направи интересен коментар

...
Снимка Булфото, видео Нова Тв, vbox7.comГергана Паси направи интересен коментар
Коментари Харесай

Гергана Паси: Санкциите на САЩ бяха предвидими и са изпратени като послание

Снимка Булфото, видео Нова Тв, vbox7.com

Гергана Паси направи забавен коментар на глобите, които Съединени американски щати наложи на шестима българи. Въз основа на закона „ Магнитски “ в сряда Съединени американски щати постановиха наказания против Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, както и всички, свързани с тях компании и организации. Кабинетът основава работна група в отговор на глобите от Съединени американски щати

Два дни по-късно, в петък, българската прокуратура се самосезира и разпореди обособени инспекции на шестте лица от отчета, а служебният кабинет реши да сътвори работна група в отговор на глобите от Америка.

На собствен ред Европейският парламент разгласи, че наесен ще изпрати у нас задача, която да върви по следите на злоупотребите.

„ Това, което видяхме и прочетохме през тази седмица, беше една предизвестена сюжетна линия, която всички, които четат сред редовете, можеха да чакат ”. Това съобщи Гергана Паси - член на УС на Атлантическия клуб в България, шеф по европейските въпроси и някогашен министър по европейските въпроси.

„ Можем да спорим дали чакахме акцията на Съединени американски щати да се разгърне в подобен мащаб, само че в доста огромна степен тя беше предвидима и изпратена като обръщение ”, сподели още тя.

И добави: „ Смятам, че това е един позитивен сигнал за българското общество. Гледам с оптимизъм, тъй като имам вяра, че проблемите се вземат решение тогава, когато се изговорят, освен това даже когато се кажат с недипломатичен език ”, написа nova.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР