СНИМКА: БУЛФОТООмръзнаха ми тези лъжи, ние стигнахме дотук, защото лъжите

...
СНИМКА: БУЛФОТООмръзнаха ми тези лъжи, ние стигнахме дотук, защото лъжите
Коментари Харесай

Ива Митева: Омръзнаха ми тези лъжи, ние стигнахме дотук, защото лъжите са ежедневни

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Омръзнаха ми тези неистини, ние стигнахме дотук, тъй като лъжите са ежедневни. " Това съобщи националният представител от Политическа партия " ИТН " Ива Митева пред Българска национална телевизия.

Митева изрази възмущението си от ръководителя на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров, като съобщи, че той изрича неистини с струпване.

" Отправих апел да се извини за лъжата, която изрече във връзка с Българска народна банка. Вчера още веднъж изрече неистина за работата ми в комисиите, в които вземам участие - правна и медийна. Нямам нито едно неявяване - в противен случай, аз съм един от най-активните участници. За страдание, господин Гюров е един от най-пасивните в тези комисии. Да не приказваме за пленарната зала, където също е много въздържан, с изключение на когато чете заявления от ПГ на партията ", изясни Митева.

По думите й на едно от последните съвещания на комисията по просвета е станало ясно, че бюджетът на министерството на културата освен не е повишен, той е намалял, макар настояването за нарастване.

Според Ива Митева някогашните им съдружни партьори се нервират, тъй като от Има Такъв Народ са " свободолюбиви, откровени и поредни ".

" Когато искаш смяна, ти идваш, с цел да направиш нещо друго, да спазваш Конституцията, законите, Правилника на Народното събрание. Това, че ние сме ръководещо болшинство не ни дава право да вършим каквото си желаяме. Когато един човек нарушава Конституцията, той ще продължава да го прави ", сподели депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР