снимка БулфотоНякога бе на мода като трудно произносима думата чичковитечервенотиквеничковчета.Когато

...
снимка БулфотоНякога бе на мода като трудно произносима думата чичковитечервенотиквеничковчета.Когато
Коментари Харесай

Слатински: Дори Борисов да бъде свален, това не трябва да води до еуфория

снимка Булфото

" Някога бе на мода като мъчно произносима думата чичковитечервенотиквеничковчета.

Когато оставката на ББ стане факт, може да настъпи еуфория, да се реши, че успеха е удържана и ще настане един живот...

Но това, въпреки и победа, не би била победа във войната за народна власт, а единствено победа в една от основните борби на тази война.

Защото десетгодишната корумпирана, некомпетентна, арогантна и невъзпитана власт е пуснала корени, плъзнала е метастазите си на всички равнища на администрацията и във всички витално значими действия на страната ", написа проф. Слатински в обществените мрежи, съобщи.

" Навсякъде е цялостно с бойковитегерберотиквеничковчета. Нещо повече - у всеки от нас има по едно по-голямо или по-малко бойковогерберотиквеничковче и ние би трябвало да го изстискаме от себе си. Защото всички - поради тези наши бойковигерберотиквеничковчета - в една или друга степен съдействахме и съучаствахме в моралното ни проваляне като общество, допускайки сходна неуместна, скарана с модерните управнически технологии, провинциална, моноезична, нарцистична, неприятно възпитана и цинично говореща личност в продължение нацяло десетилетие да е Човекът първо лице само число в Отечеството ни общително! ", добави той.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР