снимка БулфотоИзключително ерудиран. Олицетворението на обединител. Най-добре познатата българска личност

...
снимка БулфотоИзключително ерудиран. Олицетворението на обединител. Най-добре познатата българска личност
Коментари Харесай

Алгафари: Знам кой ще излезе срещу Радев! Той е най-добре познатата българска личност в света

снимка Булфото

" Изключително ерудиран. Олицетворението на обединител. Най-добре познатата българска персона в международен мащаб. Човек с който бихме се гордели. Владее непознати езици, освен британски ". С тези думи разказа съперника на Румен Радев за президентския пост Нидал Алгафари, който твърди, че знае името му. 

" Ако е той, то възможностите му да пребори сегашния са доста, доста огромни. За мен той ще е сензация ", разяснява той във Facebook. 

Алгафари споделя за евентуалния конкурент на Радев още, че знае езици, освен това освен британски, не е развеждан, а дезата му са сполучливи. Ето какво написа той буквално:

" Приятели,

към този момент допускам кой ще е главния конкурент на сегашния претендент за президент. Ако е той, то възможностите му да пребори сегашния са доста, доста огромни. За мен той ще е сензация. Изключително ерудиран. Олицетворението на обединител. Най-добре познатата българска персона в международен мащаб. Човек с който бихме се гордели. Владее непознати езици, освен британски. Достатъчно обезпечен с цел да не му се постанова да е вперен в държавния бюджет. Не е развеждан. Семеен с доста съумели деца.

Дано се окажа прав и с удоволствие бих спомогнал той да завоюва! "

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР