снимка БулфотоИма такъв народ изобщо не са разговаряли с нас,

...
снимка БулфотоИма такъв народ изобщо не са разговаряли с нас,
Коментари Харесай

Бабикян: ИТН въобще не са говорили с нас, явно искат нови избори

снимка Булфото

" ИТН " въобще не са разговаряли с нас, не са ни канили на среща, очевидно желаят да отидат на нови избори. Така Арман Бабикян разяснява пред БНР днешното връщане на мандата за сформиране на кабинет. 

„ Ние не сме бламирали работата на парламента, ясно се видя в гласуването по групи, че против този устав гласоподаваха хората от БСП, ДПС и ГЕРБ “, сподели пред БНР депутатът от парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън! "  Арман Бабикян.

Сега на съвещанието Председателският съвет ще вземе решение по какъв начин продължава работата, дали с този или с различен дневен ред, който отново ще се гласоподава “, уточни депутатът.

Бабикян уточни, че не знае за какво от Има Такъв Народ не са поискали диалози с тях:

„ Ние не бяхме поканени на диалози, ние секрети диалози не водим. Защо Има Такъв Народ постъпиха по този начин, питайте тяхната партия, очевидно те авансово са решили, че нямат желание да сформират кабинет, да водят диалози и отиват на избори “, разяснява още Бабикян.

По думите му през парламента би трябвало непременно да се прегледат няколко неща, значими за страната:

" Планът за възобновяване и резистентност би трябвало да бъде импортиран от кабинета в Брюксел, би трябвало да има корекция в бюджета, тъй като ограниченията за икономическата и здравната рецесия са разчетени единствено до края на май ", счита още Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР