Снимка: Булфото, архивЗа втори път спецсъдът върна делото срещу Ветко

...
Снимка: Булфото, архивЗа втори път спецсъдът върна делото срещу Ветко
Коментари Харесай

Съдът пусна под домашен арест Ветко и Маринела Арабаджиеви

Снимка: Булфото, списък

За повторно спецсъдът върна делото против Ветко и Маринела Арабаджиеви на изправителен. Освен това магистратите пуснаха под домакински арест съпрузите. Маринела Арабаджиева би трябвало да излезе неотложно на независимост, а брачният партньор й би трябвало да изчака решението на горната инстанция.

Един от претекстовете съдът да върне делото на прокуратурата е проблем с европейската заповед за арест на Вълчо Арабаджиев. За него нямало позволение да бъде екстрадиран от Испания за данъчни закононарушения. Така съгласно съда на Арабаджиев би трябвало да бъде повдигнато отначало обвиняване за данъчни закононарушения, защото единствено преди дни пристигнало такова позволение от Испания.

„ Прокуратурата сподели, че ще стачкува, както и част от юристите ще апелират ограниченията. Считам, че гаранция 500 000 лв. е прекалено огромна за моя клиент. Почти две години той е с тази гаранция, не се е укривал. За повторно съдът се произнася, че са позволени процесуално нарушавания от държавното обвиняване ”, изясни юристът на Вълчо Арабаджиев-младши Мариана Тодорова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР