Снимка Булфото, архивВече има прогнози за брой гласове и водачи

...
Снимка Булфото, архивВече има прогнози за брой гласове и водачи
Коментари Харесай

Председателят на Българско лято: Васил Божков ще води две листи на предстоящия вот

Снимка Булфото, списък

Вече има прогнози за брой гласове и водачи на листи на идните избори, написа  

9280 подписа са събрали " Българско лято ", които чакат повече гласове. " Почти 4% по данни на ЦИК, в този момент сигурно влизаме. Дошъл е моментът за правдивост ", разгласи Борил Соколов от " Българско лято “.

Отказ от коалиция след изборите заявиха и от партия " Българско лято ". Председателят на партията Борил Соколов сподели, че Васил Божков ще води две листи на групировката и изрази вяра той да се върне в страната:

" Дошъл е моментът всички да желаят правдивост за всяко едно естество, тъй че ние имаме вяра, че влизаме на тези парламентарни избори. Със сигурност ще чакаме повече гласове от чужбина. Ние даже до през днешния ден отваряме нашите листи за хора от чужбина. Т.е., имаме акция, с която приканваме хора от чужбина да се включват в листи. Все отново знаете, България е там, където има българи. Не би трябвало да ги използваме единствено като гласоподаватели - това са хора с опит, хора видели по какъв начин се случват нещата на Запад и ние сме подготвени да отворим листите си за тях. Точно тъй като сме безапелационни, че ще влезем, не сме подготвени на коалиция. Готови сме с някаква работа взаимна, само че единствено в случай че другата партия се съгласява с нашите точки ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР