Снимка: Булфото, архивТридесет и три дни продължават протестите с настояване

...
Снимка: Булфото, архивТридесет и три дни продължават протестите с настояване
Коментари Харесай

33--и ден на протести срещу правителството и главния прокурор

Снимка: Булфото, списък

Тридесет и три дни не престават митингите с гледище за оставка на държавното управление и на основния прокурор, написа Novinite.bg.

Вече повече от месец настояванията им остават без смяна - оставки на кабинета и на обвинител №1, отдалечено и машинно гласоподаване и свикваане на Велико национално заседание за промени в Конституцията.

От през днешния ден блокадите в столицата към този момент са две - на пл. " Орлов мост " и в региона на Министерския съвет. В първия ден от новата седмица протестиращите освободиха придвижването в региона на Ректората на Софийския университет в символ на благосклонност. Припомняме, че в петък малко преди изгрев полицията разчисти палатките и протестиращите от трите кръстовища в София, както и лагерите във Варна, в Пловдив и в подстъпа към Автомагистрала " Тракия " край Стара Загора. Това усили негодуванието и още същата вечер протестните палатки още веднъж окупираха основните кръстовища в столицата. 

Тази вечер в 19.00 часа недоволни от работата на кабинета и на основния прокурор ще се съберат в така наречен " Триъгълник на властта, с цел да изискат техните оставки. Организаторите от " Отровното трио " приканиха участниците в демонстрациите довечера да донесат със себе си по една книга, тъй като по думите им това ги дели от тези, против които стачкуват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР