Снимка Булфото, архивСтрелба часове преди Нова година. Задържан е 35-годишен

...
Снимка Булфото, архивСтрелба часове преди Нова година. Задържан е 35-годишен
Коментари Харесай

35-годишен мъж малко преди Нова година е стрелял с автомат край Пловдив

Снимка Булфото, списък

Стрелба часове преди Нова година. Задържан е 35-годишен мъж, който е стрелял с автомат по време на наркосделка край Пловдив, оповестиха от Окръжна прокуратура – Пловдив.
На 29 декември 2020 година, в землището на пловдивското село Болярино, сред Х.Д. и М.И. била осъществена договорка по закупуване на 14 кг марихуана. Купувачът Х.Д. не заплатил опиатите, извадил автомат и стрелял във въздуха, заплашвайки продавача. 

След подаден сигнал за случая на тел. 112, служители на реда от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Раковски и от ОД на МВР-Пловдив – отдел „ Криминална полиция ” заловили Х.Д. 

Намерени са и са конфискувани четири чувала с общо 14 кг марихуана, както и два автомата „ Калашников ” с муниции. 

Задържаният Х.Д. е от Казанлък. Той е престъпно проявен, осъждан е общо 10 пъти, в това число за грабежи, опиати, владеене на нелегално оръжие, причиняване на телесни повреди и други. Многократно е изтърпявал наказване „ отнемане от независимост ”. Повдигнато му е обвиняване за обир на 14 кг марихуана на стойност 84 000 лева Повдигнато е обвиняване и за държане без съответно позволение на огнестрелни оръжия и муниции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР