Снимка Булфото, архивШокираща изненада за всички поднесе социалният министър. Водачът

...
Снимка Булфото, архивШокираща изненада за всички поднесе социалният министър. Водачът
Коментари Харесай

Деница Сачева: Борисов може да не е премиер. Готови сме да подкрепим правителство на Слави

Снимка Булфото, списък

Шокираща изненада за всички сервира общественият министър. Водачът на една от листите на ГЕРБ на парламентарните избори Деница Сачева разгласи, че партията е подготвена да поддържа държавно управление, препоръчано от втората политическа мощ " ИТН ". Това ще стане, едвам откакто ГЕРБ внесе предложение за собствен кабинет. Тя посочи, че Бойко Борисов може да не бъде посочен за министър председател, защото към момента няма съответно решение вътре в партията, заяви

По-рано през днешния ден Борисов прикани водачът на " ИТН " Слави Трифонов да се готви да ръководи, защото не чака да събере нужната поддръжка за държавно управление на ГЕРБ. Той даже предложи 10 депутати от партията си, които да оказват помощ за гласуването на кабинет на втората политическа мощ. На въпрос дали би се съгласила да е един от тези 10 депутати Сачева отговори, че " ще направи каквото е нужно ".
 
" Ние сме градивна партия. Нашето име се свързва с строеж, със строителство. Ние сме за едно устойчиво ръководство. Политиката не е концерти и скечове. В нея се носи отговорност и човек би трябвало да застане и да поеме такава ", сподели Сачева и акцентира, че предварителни избори ще доведат до безпорядък в страната.

Тя добави, че на 30 април завършва изключителното състояние и идващото държавно управление би трябвало да реши " ще отваря или не ", само че не посочи какво тъкмо има поради. Тя прикани Слави Трифонов да приключи мълчанието си и да предложи фрагментите, с които желае да ръководи. Сачева добави, че чака да види и каква ще бъде европейската поддръжка за него.

Социалният министър, също като Борисов, заприказва за привикване на Велико Народно заседание. Тя уточни и по какъв начин може да се стигне до него.

" Ако не можем дейно да произведем устойчиво държавно управление, което да помогне в оправянето с рецесията, то да се употребява този парламент, с цел да бъде свикано Велико Народно заседание и да създадем конституционните промени, за които всички приказват ", съобщи Сачева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР