Снимка: Булфото, архивШестнайсет души са задържани за притежание и разпространение

...
Снимка: Булфото, архивШестнайсет души са задържани за притежание и разпространение
Коментари Харесай

16 души са задържани при спецакция в Шуменско

Снимка: Булфото, списък

Шестнайсет души са арестувани за владеене и разпространяване на наркотични субстанции, и за нелегално владение на муниции с друг диаметър, при извършената профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в Шуменско през вчерашния ден, написа Novini.bg.

Образувани са девет досъдебни и две бързи полицейски производства, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

При взаимна инспекция с ОДБХ от търговски обекти в община Смядово са конфискувани и 108 кг месо с неуточнен генезис, което е изпратено за заличаване.

Проверени са общо 414 души, 69 от тях - криминалнопроявени. Извършени са инспекции и на 294 моторни транспортни средства. За разнообразни установени нарушавания полицейските чиновници са съставили 41 акта, наложени са 48 санкции с фиш. Констатирани са и 174 нарушавания на скоростните режими с мобилна камера.

Заместник основният секретар на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев и основният прокурор Иван Гешев са се срещнали със основаната организация и подхванатите дейности от полицейските чиновници по време на профилираната интервенция, извършена под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен, допълват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР