снимка Булфото, архивСъстав на Варненския апелативен съд потвърди като правилна

...
снимка Булфото, архивСъстав на Варненския апелативен съд потвърди като правилна
Коментари Харесай

Варненски съд реши: Похитител на непълнолетно момиче Юзджан остава зад решетките

снимка Булфото, списък

Състав на Варненския апелативен съд удостовери като вярна и законосъобразна най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, избрана от Окръжен съд – Добрич по отношение на Юзджан Г., упрекнат по тази причина, че с друго лице отвлякъл малолетно момиче.

Пресслужбата на Апелативен съд – Варна прецизира, че Юзджан е притеглен като обвинен по тази причина, че на 24 юли тази година, в с.Крушари  Добричка област, в съучастничество с друго лице, като съучастник, отвлякъл момиче, ненавършило 18 години. Това е тежко  умишлено  закононарушение, за което законът планува наказване от 7 до 15 години „ отнемане от независимост ”.

Въззивната апелативна инстанция през днешния ден показа всички учредения на Добричкия областен съд, с които по отношение на обвинения е била наложена първична мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Събраните при следствието доказателства водят и този съд до обосновано в задоволителна степен съмнение, че Юзджан е съпричастен към незаконното действие, осъществено в съучастничество. С оглед тежестта на наказателната принуда и извънредно високата степен на социална заплаха на действието, съдът смята, че в случай че обвиненият е с по-лека мярка за неотклонение, той може да се укрие или да извърши закононарушение.

Определението на на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява първичния арест на  Юзджан Г., упрекнат по тази причина, че с друго лице отвлякъл малолетно момиче не предстои на обжалване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР