Снимка: Булфото, архивСърбин, осъден за грабеж с насилие в Германия, избяга

...
Снимка: Булфото, архивСърбин, осъден за грабеж с насилие в Германия, избяга
Коментари Харесай

Сърбин, осъден за грабеж с насилие в Германия, избяга от затвора, прескачайки петметрова стена

Снимка: Булфото, списък

Сърбин, наказан за обир с принуждение в Германия, избяга от пандиза, прескачайки петметрова стена, обявиха през днешния ден затворническите управляващи, представени от ДПА.

42-годишният мъж избягал нощес благодарение на железна структура, която скрито изработил преди този момент. Той към момента се търси, написа novini.bg.

Говорителка на пандиза в град Бохум сподели, че поради ремонт нямало личен състав на петте наблюдателници. По думите й в региона, където станало бягството, нямало камера за наблюдаване.

Съобщава се, че мъжът, наказан на отнемане от независимост до 2021 година, бил в доста добра физическа форма поради тренировките в спортната зала на пандиза.

Докато други пандизчии упражнявали в залата, защитавани от надзиратели, той споделил, че отива да се изкъпе. Използвал опцията, с цел да се покатери през тавански прозорец на покрива и изтичал до спортна площадка, където взел структурата, която бил направил. С нейна помощ се изкачил по стената и употребявал гимнастическа постеля, с цел да се защищити от бодливата тел.

Полицията изпратила следови кучета и хеликоптер и популяризирала фотоси на беглеца, който имал дълга до раменете кестенява коса и татуировки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР