Снимка Булфото, архивПрокуратурата се зае със случай, който от 6

...
Снимка Булфото, архивПрокуратурата се зае със случай, който от 6
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва смъртта на бащата и сина от село Копринка

Снимка Булфото, списък

Прокуратурата се зае със случай, който от 6 месеца вълнува доста българи. Под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора се прави следствие по досъдебно произвеждане за изясняване на аргументите за гибелта на мъж и дете, открити в автомобил във водите на язовир " Копринка " в землището на с. Копринка, обл. Стара Загора.

На 06.03.2021 година, в РУ-Казанлък е постъпил сигнал за изгубването на Б.Р., на 29 година, и на А.Р., на 5 година, които на 05.03.2021 година, към 18 часа, са напуснали дома си в с. Копринка, обл. Стара Загора, с моторно транспортно средство и от този момент са в неопределеност. Предприето е търсене на лицата, само че същото е останало без резултат.

На 01.08.2021 година, автомобилът на Б.Р е бил видян в коритото на язовир " Копринка ", за което е бил подаден сигнал на тел. 112. На място са пристигнали полицейски екипи от ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора. Незабавно е стартират оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства. Извършват се дейни дейности по събиране на доказателства.Назначени са съдебномедицинска, химическа и автотехническа  експертизи. Предстои назначението на ДНК експертиза.

Срокът на следствието е двумесечен, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР