Снимка Булфото, архивПрестъпността в България добива чудовищни размери. Побой заради

...
Снимка Булфото, архивПрестъпността в България добива чудовищни размери. Побой заради
Коментари Харесай

Пребиха жена в шуменско село, тя почина

Снимка Булфото, списък

Престъпността в България добива чудовищни размери. Побой поради грабеж лиши живота на жена.

68-годишна жена от село Цани Гинчево е умряла след обир, съпроводен с побой. Случаят е от събота сутринта. Информация беше изнесена през днешния ден от полицията и прокуратурата, заяви

 
Съсед на дамата я намерил в безпомощно положение и подал сигнал на телефон 112. Пострадалата е била откарана в шуменската болница. Жената е била с голям брой фрактури от побой, нанесен с дървена цепеница. 
 
Жертвата разпознала нападателя, който живее покрай дома й, посочи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Шумен старши комисар Ялчън Расим.
 
" В рамките на два-три часа е открит и арестуван, некриминално проявен, 25-годишен мъж от село Цани Гинчево. Има данни, че същият е употребявал опиати. Тя е показала името на причинителя, само че редом с това нашите чиновници, без да знаят това, са задържали същия човек за това действие ", изясни шефът на полицията.
 
Извършителят към този момент е арестуван. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за обир, съпроводен със междинна телесна щета. В сряда вечерта потърпевшата е умряла в болничното заведение. Това ще наложи преквалифициране на действието, посочи още окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР