Снимка Булфото, архивПребилите журналиста Слави Ангелов застават днес пред съда.

...
Снимка Булфото, архивПребилите журналиста Слави Ангелов застават днес пред съда.
Коментари Харесай

Специализираният съд разглежда днес делото за нападателите на Слави Ангелов

Снимка Булфото, списък

Пребилите журналиста Слави Ангелов застават през днешния ден пред съда. Подсъдимите за побоя над Слави Ангелов се изправят през днешния ден пред Специализирания углавен съд в разпоредително съвещание по делото против тях. На него ще стане ясно какви са настояванията на страните, има ли нарушавания по време на следствието, ще се връща ли делото на прокуратурата, или ще му се даде ход, както и дали тримата подсъдими ще пожелаят скъсен развой, написа.

Преди 3 седмици разпоредителното съвещание беше отсрочено, тъй като основният редактор на “168 часа ” не беше получил обвинителния акт.

Бисер Митрев и близнаците Георги и Никола Асенови са упрекнати като участници в незаконна група за побои и владеене на кокаин.

На 17 март м.г. вечерта тримата боксьори издебнаха Ангелов пред дома му, нападнаха го и го пребиха с юмруци, ритници и твърди предмети, които по този начин и не бяха открити. Журналистът се възстановяваше месеци наред. Счупени кости на крайници и на носа, травма на белия дроб, отоци по главата и тялото са единствено част от провалите след побоя, което прокуратурата е квалифицирала като междинна телесна щета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР