Снимка Булфото, архивПознавам премиера Бойко Борисов, но го наричам Бойко,

...
Снимка Булфото, архивПознавам премиера Бойко Борисов, но го наричам Бойко,
Коментари Харесай

Внучката на Живков: Виждам в Борисов интересни похвати, взети от дядо ми

Снимка Булфото, списък

Познавам премиера Бойко Борисов, само че го назовавам Бойко, тъй като от 93-та година имаме общи компании. Виждам в него някои похвати, взети от дядо ми. Бойко имаше опцията да бъде около дядо ми много години и може би е възприел неговото по-свободно държание, когато е измежду хората, различен е въпросът кой по какъв метод го прави. Това разяснява дизайнерката и внучка на Тодор Живков Жени Живкова в ефира на, представена от Евроком.

„ Не считам, че по времето на социализма не е направено нищо, в противен случай издигнати са автомагистрали и фабрики, които бяха разграбени след измененията. И след измененията има позитивни неща, като влизане в Европейски Съюз да вземем за пример и други “, сподели още тя.

" Не съм се уморила да ме свързват с името на дядо ми Тодор Живков, въпреки и да считам, че съм се построила отвън неговата фамилия ", добави тя.

Жени Живкова счита обаче, че ръководещите би трябвало да се вслушат в протестиращите и да има разговор. Според нея хората са прави да стачкуват. " Хората обедняха и може би не виждат бъдеще в България ".

" Гледайки държанието на Тодор Живков и неговото държание към елементарния човек. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР