Снимка Булфото, архивПолитологът Първан Симеонов написа във Фейсбук: Не мога

...
Снимка Булфото, архивПолитологът Първан Симеонов написа във Фейсбук: Не мога
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Във вторник винаги имаме по-високо отчитане, включително и на смъртта

Снимка Булфото, списък

Политологът Първан Симеонов написа във Facebook: " Не мога да допускам по какъв начин интелигентни и съзнателни хора подлагат на критика разхлабването на ограниченията, базирайки се на някакви моментни цифри и игнорирайки генералния тренд! Колко по-ясно да се види, че растежът на случаите спря (дано е плато, а не ходило нагоре)? Колко години вирус би трябвало да има, с цел да запомним, че в България, във вторник, постоянно има по-високо отчитане, в това число и на гибелта? "
 

" Защо хора, които другояче боравят с цифри, се вършат, че не виждат цялата наклонност, а виждат дневен статус? Нали това е базисно предписание? Нали науката, а не политиката, е значима? 

Можем ли да създадем разлика сред проблеми на властта и проблеми на България? Не е за поверие по какъв начин този вирус накара съзнателни хора да не помнят разграничителната си дарба. Дали от боязън, дали от хейт, дали от някакъв тласък, знам ли и аз... Чета заглавия като " призрачен сън, скок с хиляда и недостатък случая ". Чета свръхакцентиране на 200 смърти, като се не помни, че това просто са насъбраните статистики от предните дни и така нататък И се не помни, че гибелта постоянно е седмици опашка на вируса, т.е. предстоящо е тя да е висока и при спрял растеж на случаи. Впрочем, вижте тук по какъв начин се движи гибелта в тази вълна. Да, тя към този момент е по-ниска и даже има признаци на уталагане. Дори ПРЕДИ ограниченията. 
 
Хора, не полудявайте, апелирам ви! Спрете да насаждате суматоха! "
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР