Снимка Булфото, архивПодпомагат производителите на алкохолни напитки. Приключи приемът на

...
Снимка Булфото, архивПодпомагат производителите на алкохолни напитки. Приключи приемът на
Коментари Харесай

Приключи приемът на заявки за финансиране по мярката Информиране в държавите-членки“

Снимка Булфото, списък

Подпомагат производителите на алкохолни питиета. Приключи приемът на заявки за даване на финансова помощ по размер „ Информиране в държавите-членки “ от Националната стратегия за подкрепяне в лозаро-винарския бранш 2019-2023 година Подадени са 3 заявки за финансово подкрепяне на обща стойност 2 163 703 лв.. Кандидатите са професионални организации и междупрофесионални организации по Закона за виното и спиртните питиета, написа

Мярка „ Информиране в страните членки “ се ползва за първи път след въвеждането й в националната стратегия и има за цел информиране на потребителите по отношение на виновната консумация на вино и риска, обвързван с нездравословната консумация на алкохол или схемата на Европейския съюз за предпазено название за генезис (ЗНП) и предпазено географско напътствие (ЗГУ) във връзка с характерното качество, репутацията или други характерности на виното, дължащи се на характерната му географска среда или неговия генезис.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР