Снимка Булфото, архивМинистърът на здравеопазването Костадин Ангелов обяви, че правителството

...
Снимка Булфото, архивМинистърът на здравеопазването Костадин Ангелов обяви, че правителството
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Изборите ще се проведат при строги мерки срещу Ковид-заразата

Снимка Булфото, списък

Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов разгласи, че държавното управление приготвя ограничения за осъществяване на парламентарните избори в безвредна за здравето на хората среда, предаде .

" Основната ни задача е изборите да се проведат в инструкции законов период по метода, по който той ще бъде избран. А наш ангажимент е да организираме тяхното осъществяване безвредно за всички български жители, в това число и за участниците в секционните изборни комисии ".

Парламентарните избори би трябвало да бъде планувани от президента Румен Радев, като указът му се чака през януари. Преди седмица президентът уточни като евентуална датата 28 март.

Няколко дни по-късно ръководителят на Стратегическия съвет към президента Александър Маринов съобщи пред БНР, че датата може да бъде преосмислена, в случай че изключителни условия, свързанаи и с епидемиологичната конюнктура, наложат това. Според условията на Конституцията идващите постоянни парламентарни избори могат да се проведат в интервала сред 28 март и 28 май.  /

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР