Снимка Булфото, архивМъжкият национален отбор по волейбол се завърна снощи

...
Снимка Булфото, архивМъжкият национален отбор по волейбол се завърна снощи
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Ако някой се чувства специалист, да заповяда! Да го видим какво ще извади...

Снимка Булфото, списък

Мъжкият народен тим по волейбол се завърна нощес в България след присъединяване си в последния шампионат в Лигата на нациите в Иран. В Техеран отборът ни записа една победа и две загуби и зае 11-о място в крайното класиране.

Селекционерът Пламен Константинов направи оценка за представянето на отбора. „ Представянето и класирането ни в лигата е действителното, имайки поради това, с което разполагаме. Има млади играчи, които би трябвало да се впишат в тима и може би им би трябвало повече време, написа Блиц.

Трябва да намерим някакъв баланс откъм гърба, главно с диагонала на разпределителя. Искам да имаме най-малко три разновидността за този пост. Сега в Техеран Боян го дръпна малко рамото и би трябвало да създадем проучвания. Предполагам, че не е нещо съществено ”, съобщи на летището Константинов.

„ Не съм чел доста отзиви за себе си и представянето на тима. Но когато си треньор на националния тим и резултатите не са такива, каквито са предстоящи – постоянно има критици. Въпроса е да са и реалисти. Аз толкоз проблеми не съм имал досега в кариерата си и то с играчи, които не са се контузили тук, а по този начин пристигнаха. И то съществени играчи.

По принцип някои доста приказват, само че в профил е елементарно. Все отново, в случай че някой се усеща експерт – да заповяда за международното да го забележим какво ще извади ”, добави селекционерът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР