Снимка Булфото, архивКасова бележки с QR код трябва да издават

...
Снимка Булфото, архивКасова бележки с QR код трябва да издават
Коментари Харесай

Касовите бележки от днес - с QR код

Снимка Булфото, списък

Касова бележки с QR код би трябвало да издават от през днешния ден - 1 април, всички търговци, регистрирани по Данък добавена стойност като се изключи тези, които употребяват програмен продукт за ръководство на продажбите, напомнят от Националната организация за приходите, написа economic.bg.

``
реклама

Издаваните фискални бонове могат да бъдат сканирани посредством мобилно приложение, което незабавно ще покаже дали покупката е регистрирана при данъчните. Ако не е регистрирана, има опция за сигнал до Национална агенция за приходите.

Юридическите лица без регистрация ще би трябвало да ги вкарат до края на месец юни. А търговците, които употребяват програмен продукт за продажби - до края на септември.

От Национална агенция за приходите стартират инспекции за спазването на разпоредбите. Нарушителите са застрашени от запечатване на търговски обекти и санкции до 10 000 лв..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР