Снимка Булфото, архивИ Борисов започна да настоява усилено за ваксините.

...
Снимка Булфото, архивИ Борисов започна да настоява усилено за ваксините.
Коментари Харесай

Борисов: Делта вирусът ще ни затисне здраво, а ваксините са пред изхвърляне

Снимка Булфото, списък

И Борисов стартира да упорства интензивно за имунизациите. " Идва вълна на " делта " вируса, септември – октомври ще ни затисне крепко. И тъкмо когато ще сте нужни на страната, с цел да се подвига Брутният вътрешен продукт, отново ще сме заболели. А другият месец ще изхвърлят имунизациите, тъй като ще им изтече годността. А това са ваксини за милиарди левове. Ако не вярвате на нашите лекари, вижте Съединени американски щати, Европа – единствено това вършат. Не се плашете от лъжливите овчарчета, идете и гласувайте. Аз съм уверен, че каквото и да създадат, в случай че ние сме първа мощ, те ще се провалят ", убеден е водачът на ГЕРБ, написа

" На Рашков не му обръщайте внимание. Децата несъмнено са чели приказката за лъжливото овчарче. То си лъже от първия ден. Първо лъга, че сме подслушвали хора, след това, че ядем хора, пък те са живи. Сега лъже за пазаруването на гласове. Той всеки ден лъже, само че не е отговорен, той си е червен болшевик. Кой се крие зад него? Спомняте ли си кой му постави началника на кабинета и по какъв начин тихомълком го махнаха? Той прави мръсната работа на другите политически партии и най-много на Радев ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред гласоподаватели.

Той уточни, че от партията са всеки ден измежду хора, а неговите съперници вършат срещи с 50 000 студенти.

" С " наслада " научих през днешния ден, че са спрели обхода на Пазарджик. " Хемус " стопираха, и скоростната жп-линия стопираха, и парите за докторите стопираха, и имунизацията стопираха. Изборите ще дойдат и ще си заминат. Доведоха " най-хубавите " специалисти и пипаха кодовете и машините. Какво ще изкарат от тези машини, ще забележим. Ние сме длъжни пред народа, когато омажат всичко, както няколко пъти се случва, след Орешарски заварихме дълг от над 700 млн. лева, да се оправим. Българска социалистическа партия е международен първенец по банкрутиране на банки. На 11 юли, в случай че сме първи, ще имаме моралното право да им приказваме ", сподели още Борисов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР