Снимка Булфото, архивГенералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав

...
Снимка Булфото, архивГенералният директор на Българското национално радио /БНР/ Светослав
Коментари Харесай

Извикаха линейка за шефа на БНР

Снимка Булфото, списък

Генералният шеф на Българското национално радио /БНР/ Светослав Костов е бил откаран преди минути с кола за спешна помощ на " Бърза помощ ". На Костов му е прилошало и са били извикани незабавните медици, оповестиха за DarikNews.bg от радиото.

Предполага се, че Костов вдигнал доста високо кръвно, откакто през последните дни името му бе във фокуса на абсурда към БНР.

``
реклама

Журналисти от редколегията на " Хоризонт " му желаеха оставката от Съвет за електронни медии, медийните надзорници ще разискват въпроса идната седмица, а ГЕРБ и Българска социалистическа партия желаят анкетна комисия за прекъсването на радиосигнала на 13 септември и за оказван напън върху публицисти. Премиерът Бойко Борисов пък предлага да влезе на инспекция в националното радио и Сметната палата.

От медийния регулатор оповестиха, че ще сезират прокуратурата за цензура в БНР, а преди този момент пък бе осъществена инспекция от ДАНС, КРС и Съвет за електронни медии за прекъсването на излъчването. Тя бе разпоредена от прокуратурата.

Заключението бе, че е нямало техническа причина да се прекрати излъчването на " Хоризонт ", за което от Съвет за електронни медии може да наложат санкция до 27 хиляди лева за нарушаване на медийния закон, както и на самостоятелната лицензия.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР