Снимка Булфото, архивБорисов прави единственото, което можеше да направи –

...
Снимка Булфото, архивБорисов прави единственото, което можеше да направи –
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов взе кампанията на ръчно управление

Снимка Булфото, списък

Борисов прави единственото, което можеше да направи – взе акцията на ръчно ръководство. Имаше угорчение у него поради случката с Цветан Цветанов. Това разяснява Първан Симеонов от Галъп, в утринния блок на Нова тв.

По думите му Борисов се пробва да направи малко по-голямата външна страна на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало Българска социалистическа партия да излезе малко напред, само че най-после ГЕРб съумява да активизира по огромната си външна страна. По думите му, в случай че ГЕРБ завоюва изборите това ще бъде обяснено като победа на Борисов, в случай че ги загуби – като загуба на Цветанов.

В предходната капмания Българска социалистическа партия малко изплаши гласоподавателите. Българска социалистическа партия печели от това противоборство Борисов – Радев, добави той. Около 1/3 от вота се взема решение в последните дни, сподели социологът.

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, сподели Евелина Славкова – социлог от Тренд. По думите й, водят се две акции в ГЕРБ доста видно. Дори за европейските избори приказваме за борба във вътрешнополитически проект, сподели още тя. Сблъсък сред Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже въздействие на акцията. Един от най-интересните конфликтите е, когато водачите на огромни партии излязат един против различен, сподели Славкова.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР