снимка Булфото, архив23-годишен младеж почина в линейка на път за

...
снимка Булфото, архив23-годишен младеж почина в линейка на път за
Коментари Харесай

23-годишен мъж загина в тежка катастрофа снощи край Варна, трима младежи са в болница

снимка Булфото, списък

23-годишен юноша умря в кола за спешна помощ на път за болничното заведение след злополука нощес на пътя Девня – с. Неофит Рилски, оповестиха от полицията във Варна. Още двама мъже и 17-годишно момиче са настанени в болница вследствие на пътния случай.

В 23:45 ч. нощес е обявено, че по пътя гр. Девня – с. Неофит Рилски в крайпътно дърво и пътен знак се е блъснал лек автомобил. Шофьорът се е оказал неправосопособен. Той е 20-годишен и е откаран в тежко положение в болница, при обзор е открита фрактура на гръден панер, настанен е в Реанимация.

17-годишна пътничка от Перник е с фрактури на ключица и срамна кост, настанена в Ортопедия, а 22-годишен пасажер от Белослав е настанен за лекуване с травми по глава и тяло. Произшествието е станало с „ Пежо 307 “ с прекъсната регистрация, на който са били сложени регистрационни табели за различен автомобил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, аргументите за ПТП-то са в развой на изясняване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР