Снимка Булфото, архивВсички имоти са придобити законно.“ Така Бойко Рашков

...
Снимка Булфото, архивВсички имоти са придобити законно.“ Така Бойко Рашков
Коментари Харесай

Рашков: Всички имоти са придобити законно

Снимка Булфото, списък

„ Всички парцели са добити законно. “ Така Бойко Рашков отговори в предаването на Сашо Диков по „ Евроком “ на ГЕРБ, които през вчерашния ден попитаха от кое място държавен чиновник има средства за 19 парцела, посочени от него в декларацията му пред КПКОНПИ.

Министър Рашков добави, че няма никакви терзания и съобщи, че всичко е добито дружно със брачната половинка му: „ Аз изобщо не се тормозя от това, което имам, по една елементарна причина – тъй като не е неловко да имаш. Неудобно е да придобиеш нещо посредством кражба, посредством закононарушение, посредством пари в нощното шкафче “, уточни Рашков.

Един от жилищата бил завещание, а различен парцел е добит при обществена обмен, като част от парите са от жена му, която е нотариус: „ Аз въпреки всичко съм работил 44 години, брачната половинка ми също е работила толкоз. Можем ли да употребяваме заеми? Можем, употребили сме. Така че в това отношение няма да открият заек “, разяснява още Рашков.

Той посочи, че в декларацията му са посочени 19 позиции, а не жилището. 11 от тях били гаражи, изби и други необитаеми пространства.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР