СНИМКА: БУЛФОТО„Ако не се справим като правителство на малцинството, отиваме

...
СНИМКА: БУЛФОТО„Ако не се справим като правителство на малцинството, отиваме
Коментари Харесай

Събев: Ако не се справим като правителство на малцинството, отиваме на избори и ще ги бием

СНИМКА: " БУЛФОТО "

„ Ако не се оправим като държавно управление на малцинството, отиваме на избори и ще ги бием. " Това съобщи министърът на превоза и известията Николай Събев пред " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Според него от 13 декември държавното управление работи под непрекъснат риск, че нещо няма да се случи.

" Опитваме да променим нещата, а те не се случват заради вътрешни аргументи. Тази обстановка е непрекъсната. Оттук нататък задачата е елементарна – разгласяваме държавно управление на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. Станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва”, разяснява Събев.

По думите му има явен проект по какъв начин да работят като държавно управление на малцинството.

„ Една от законодателните промени, които би трябвало да бъдат осъществени, е актуализацията на бюджета. Има неща, които ни сплотяват, и неща, по които има разногласия. Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител да потърсим общи точки, където успеем”, сподели Събев. И акцентира, че актуализацията на бюджета би трябвало да мине.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР