Младежкото обединение на БСП очаква по време на конструктивен разговор,

...
Младежкото обединение на БСП очаква по време на конструктивен разговор,
Коментари Харесай

Младежите на БСП сигурни, че отварят нова лява страница


Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия чака по време на градивен диалог, разговор за бъдещето и да бъде определен краткотрайно изпълняващ ръководител - един от заместниците на Корнелия Нинова, по този начин, както е по правилник.

Временният ръководител на Българска социалистическа партия би трябвало да сплотява партията, да работи за това партията да върви в вярната посока, за едно групово начало всеки един социалист да бъде чут и да се взимат консенсусни решения.

Имаме вярата, че Българска социалистическа партия ще поеме по един нов път и ще се отвори една нова страница за цялата партия и лявото в България, сподели Габриел Вълков на брифинг пред публицисти преди съвещанието на националния съвет на Българска социалистическа партия.
 Българска социалистическа партия търси спасяването си след изборите Обновена
Българска социалистическа партия търси спасяването си след изборите

Извънреден пленум на " Позитано " 20

Зам.-председателят на младежко обединяване Българска социалистическа партия Мина Кутева добави, че ще бъде раздаден " Пътеводител на социалистическата концепция " по време на пленума на социалистите. Документът съдържа съществени стъпки, които Българска социалистическа партия би трябвало да предприеме, с цел да заздрави структурите и позициите измежду българските жители и левите гласоподаватели. Документът съдържа 3 съществени елементи. Първата част е обвързвана с отдръпването на досегашния ръководител на Българска социалистическа партия  но и с избора на ново управление на партията, което да сплотява, а не да разделя партията. Втората част е включването на младежите в Българска социалистическа партия в процеса по взимане на решения и създаване на политики в партията. Третата част е обвързвана за цялостната смяна на Българска социалистическа партия. Времето на развиване на фрагменти на младежкото Съюз на демократичните сили завърши, безапелационна бе Мина Кутева.

Младежите на Българска социалистическа партия осъзнават, че съвещанието на пленума на партията е сакрално за бъдещето на " алените ". Мина Кутева се надява Българска социалистическа партия да излезе от пленума като по-обединена и по-силна партия.
 Нинова предложи Георги Свиленски за ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия
Нинова предложи Георги Свиленски за ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия

Христо Проданов и Иван Ченчев ще бъдат негови заместници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР