снимка БСПДосега ГЕРБ не бил в толкава слаба и в

...
снимка БСПДосега ГЕРБ не бил в толкава слаба и в
Коментари Харесай

БСП: Инатът на ГЕРБ отблъсна хората

снимка Българска социалистическа партия

Досега ГЕРБ не бил в толкава слаба и в неизгодна позиция. „ Инатът им, непременно да довършат мандата в допълнение отблъсна хората. Ето за какво, ние сме длъжни да победим ГЕРБ и няма да имаме опрощение, в случай че не го сторим. Не поради самоцелната победа, а поради всичко, което се случва в България и на българските жители през последните години “, разяснява шефът на БСП-София Калоян Паргов.

В разбора си на обществено-политическата конюнктура той означи, че в изискванията на най-дълбоката и всеобхватна рецесия от Втората международна война насам, надалеч по-ясно личи всестранното занемаряване на България, която по критерия човешко развиване заема последно място в Европейския съюз. „ Проличават също систематичните пороци и недъзи на управнически модел на ГЕРБ - партията, довела страната ни до просешка сопа “, сподели Паргов. Той посочи, че поради епидемиологичната конюнктура ще е предизвикателство да се откри подобаващ сурогат на обичайните форми за пропаганда. „ Целият ни физически и интелектуален запас би трябвало да бъде концентриран точно в тази тенденция - нашите хрумвания, полезности и послания да доближат до най-широк кръг от гласоподаватели. Софийската организация има задоволително сили и самочувствие да извърши тази задача “, безапелационен бе Калоян Паргов.

Председателят на столичната организация на Българска социалистическа партия се спря на това, че днешното съвещание на Градската конференция се организира с изменен състав. „ В резултат на пояснение на устава, от делегатския състав отпаднаха приятели, с които сме водили не една и две борби през годините “, посочи той и добави, че някои дейности на националното управление в последно време будят неразбиране. „ С илюзията, че подхванатата кадрова чистка ще ни направи по-силни и по-мобилизирани, може да се разделим доста скоро. А опитите, занапред да се трансферира отговорността за възможен неуспех на изборите, намирам за безпочвени “, съобщи Калоян Паргов. Той разясни, че е призовал засегнатите делегати, с които са почнали мандата на актуалната конференция, да одобряват взетото решение и да се съобразят с него, като се отстранят непринудено от делегатските сформира на районните и на градската конференция. „ Познавам ги от години и нямам никакво подозрение, че те с всички сили ще работят и този път за победа. Но не мога да премълча, че методът е неверен, даже непочтен “, съобщи Паргов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР