Снимка: Би ти виВтори свидетел по делото срещу бившия вече

...
Снимка: Би ти виВтори свидетел по делото срещу бившия вече
Коментари Харесай

Още един свидетел по Суджукгейт се оплаква от тормоз

Снимка: Би ти ви

Втори очевидец по делото против някогашния към този момент добрички народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов, станало известно като " Суджукгейт " се оплаква от напън против него и фамилията му. Кирил Костов, който подаде сигнала против някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов твърди, че освен е проверяван от институциите, само че получава и закани за живота си, съобщи Би ти ви.
След като свидетелства по обвиняванията против Мартинов, Кирил Костов споделя, че животът му изцяло се е трансформирал. Движи се с защита, а заканите и жалбите против него не стопират. " Последният път ми изпратиха едни фотоси, групата на Вълка какъв брой хора е отстранила последните няколко дни. " Групата на Вълка " е от един филм, който в този момент тече по една българска телевизия и там групата на Вълка прави убийства ", изяснява предприемачът.
И споделя още: " На 27 юли в обекта при брачната половинка ми сядат като клиенти чиновници на Национална агенция за приходите, обслужени са, платили са си сметката с касов бон, всичко обикновено. Впоследствие се показват като служите ни Национална агенция за приходите, каквито са и стартират инспекция ". По думите на Костов инспекцията завършила без нарушавания. Започва обаче нова инспекция, този път на него и брачната половинка му като физически лица. Костов изключа инспекциите да са случайност: " Живко Мартинов твърди, че директорката на Национална агенция за приходите Варна е негово предопределение, имат и други позиции, шефът на Ревизиите има близки връзки с него и ред други високопоставени чиновници на Национална агенция за приходите контактуват с тия хора ", сигурен е Костов.
От приходната организация са дали отговор на Би ти ви, че инспекциите са по сигнал, който е получен преди Костов да стане очевидец на прокуратурата. И не може да се търси връзка сред двете събития.
До февруари 2011 година Костов беше член на общинското управление на ГЕРБ в Добрич. После той демонстративно наряза членската си карта и разгласи, че минава в редовете на РЗС,
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР