Снимка: БГНЕСВ резултат на усложнената климатична обстановка в Европа вчера

...
Снимка: БГНЕСВ резултат на усложнената климатична обстановка в Европа вчера
Коментари Харесай

Лошото време блокира българи и на летище в Париж

Снимка: БГНЕС

В резултат на усложнената климатична конюнктура в Европа през вчерашния ден е бил анулиран полет на самолетна компания " Уиз Еър " от Париж до София. Това заяви посолството ни в Париж.
По данни на български жители, осъществили контакт с задачата ни във френската столица, на летище Буве се намират общо към 130 пасажери, част от които българи, които чакат пренасочване и намиране на други подобаващи полети. От българското посолство в Париж са се свързали с локалното посланичество на самолетната компания, от където са били осведомени, че всеки пасажер е получил на електронната си поща предложение с опциите за напредване с други полети на самолетната компания. От там са уведомили още, че всеки пасажер би трябвало персонално да се свърже с представителите на Уиз Еър за анулирани полети на телефоните на самолетната компания във Франция +33170700852 или в София +35924928367, и да разгласи своя избор на полет.
Българските жители могат да се извърнат и към представителството на " Уиз Еър " на летище Буве, където да заявят своето предпочитание за пренасочване на полета или за възобновяване на сумата.
От самолетната компания са уведомили още, че при положение на неспособност за превозване на част от пасажерите в границите на деня, те могат да се настанят в хотела на летището, където да заплатят нощувката, а самолетната компания се ангажира да възвърне тази сума след показване на нужните документи.
Всички български жители, които желаят да получат настояща информация или да подадат сигнал за техни близки и познати, могат да го създадат на дежурните телефони на българското посолство във Франция: +33 1 45 51 85 90, +33 1 45 51 85 90
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР