Снимка:БГНЕСИталианец откри огън по африкански имигранти в град Мачерата, централна

...
Снимка:БГНЕСИталианец откри огън по африкански имигранти в град Мачерата, централна
Коментари Харесай

Мъж рани четирима имигранти в Италия

Снимка:БГНЕС
Италианец откри огън по африкански имигранти в град Мачерата, централна Италия и рани минимум 6 души, преди да бъде задържан от полицията, съобщи бТВ, базирайки се на международните организации.
Мотивите за нападението към момента не са известни. То бе осъществено няколко дни откакто нигерийски мигрант беше задържан по отношение на жестокото ликвидиране на 18-годишна италианка, чието разчленено тяло беше открито в два куфара покрай града.
Нападателят е 28-годишен локален гражданин с чисто полицейско досие. Той обикалял с автомобила си по улиците на града с 42 хиляди поданици и стрелял по минувачи в разнообразни региони, в това число пред железопътната гара, в продължение на два часа. Накрая той спрял пред паметника на падналите във войните, излязъл от колата си и се оставил да бъде арестуван от полицията без да окаже опозиция. При арестуването му бил с италианското знаме, увито към раменете му, и отправил фашистки привет. В колата му бил открит револвер.
Кметът Романо Каранчини е удостоверил, че шестима чужденци – петима мъже и една жена – са ранени и че всички са чернокожи. Една от жертвите е с заплаха за живота.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР