Службата на националните паркове (NPS) отмени забраната си, забраняваща на

...
Службата на националните паркове (NPS) отмени забраната си, забраняваща на
Коментари Харесай

Службата за национални паркове отменя забраната служителите да носят униформи на събитията на Прайда след негативната реакция на ЛГБТК

Службата на националните паркове (NPS) анулира възбраната си, забраняваща на рейнджърите да посещават събитията на Прайда в униформа. 

По-рано този месец NPS издаде инструкция, която не разрешава на парковите рейнджъри да вземат участие намерено в събитията от месеца на Pride този юни, само че министърът на вътрешните работи Деб Хааланд анулира решението късно в петък след напън от LGBTQ общността, заяви E&E News от Politico за първи път.

Haaland сподели в известието, че подрежда на управлението от бюрата на Interior да преразгледат по кое време чиновниците могат да вземат участие в „ външно проведени събития “. Тя също по този начин сподели, че събития като „ Месеци със специфичен акцент “, в това число Месеца на гордостта, който уважава ЛГБТК хората, са „ приоритет “ за нея. 

„ В по-нататъшно самопризнание за значимостта на тези месеци, аз подреждам на ръководителите на Бюрото или техните избрани чиновници да дефинират по какъв начин и по кое време бюрата би трябвало да вземат участие в тези външно проведени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР