Снимка БГНЕСДнес президентът Румен Радев свиква Консултативния съвет за национална

...
Снимка БГНЕСДнес президентът Румен Радев свиква Консултативния съвет за национална
Коментари Харесай

КСНС при президента обсъжда общата политика за сигурност и отбрана на ЕС

Снимка БГНЕС
Днес президентът Румен Радев привиква Консултативния съвет за национална сигурност.

Темата, която ще разискват висшите политици и държавници е „ Ролята на Република България за развиването на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз (ОПСО) в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 “. Заседанието на КСНС стартира в 10.30 часа на „ Дондуков ".
Все още не е ясно дали на съвещанието на съвета да се развива и криминогенната обстановка в страната, защото то бе свикано преди време с съответен дневен ред.

" Сега " напомня:
Ден по рано президентът Румен Радев организира на „ Дондуков “ 2 работна среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и основния секретар на министерството Младен Маринов. Срещата се провела по самодейност на президента, натъртват от Президентството.
По време на диалога гостите уведомили президента за криминогенната конюнктура в страната от последните седмици, както и за хода на следствията по тежките закононарушения от миналите дни.
В хода на срещата бяха разисквани постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната активност на органите на Министерство на вътрешните работи, както и взаимоотношението им с органите на локалната власт и жителите, във връзка с търсени лица с влезнала в действие присъда.
Румен Радев пожела триумф в тежката и виновна активност на Министерство на вътрешните работи и обърна внимание на нуждата от рационализиране на модела на работа в битката с престъпността, които да подсигуряват по-голяма сигурност за българските жители.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР