Снимка БГНЕСБившият президент на САЩ Джордж У. Буш заяви, че

...
Снимка БГНЕСБившият президент на САЩ Джордж У. Буш заяви, че
Коментари Харесай

Джордж У. Буш: Има ясно доказателство, че Русия се е месила в президентските избори в САЩ

Снимка БГНЕС
Бившият президент на Съединени американски щати Джордж У. Буш съобщи, че има „ ясно доказателство, че Русия се е месила “ в президентските избори от 2016 година Неговите думи влизат в прорез с тези на сегашния Доналд Тръмп, който отхвърля Кремъл да е правил интервенция, предава Politico, представен от Фокус.

„ Дали Русия е повлияла на резултата, към този момент е различен въпрос “, посочи Буш. „ Но има проблем, че непозната страна се е месила в нашата изборна система “, добави той.
Тръмп на собствен ред счита, че Русия не се е месила в предизборната акция в Съединени американски щати през 2016 година, с цел да му помогне да завоюва изборите. Според него е допустимо намесата да е на Китай или даже на „ някой 200-килограмов човек на легло “.

Относно съветския президент Владимир Путин, който е подозиран, че е знаел или положителни направлявал хакерските атаки по време на изборите Буш съобщи, че той „ не мисли по какъв начин и двете страни могат да завоюват, а постоянно мисли по какъв начин той да завоюва, а отсрещната страна да загуби “.
„ Тежи му разпадът на Съветския съюз. Затова и множеството му дейности целят завръщането на руската надмощие. Именно поради това НАТО е толкоз значимо “, счита някогашният президент на Съединени американски щати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР