Снимка БГНЕСАмериканският сенатор Джон Маккейн (Републиканска партия, Аризона) разкритикува президентските

...
Снимка БГНЕСАмериканският сенатор Джон Маккейн (Републиканска партия, Аризона) разкритикува президентските
Коментари Харесай

Сенатор Джон Маккейн: Руснаците знаят, че победата на Владимир Путин на изборите е измама

Снимка БГНЕС
Американският сенатор Джон Маккейн (Републиканска партия, Аризона) разкритикува президентските избори в Русия като „ машинация “, написа The Hill, представен от Фокус.
„ Това, че Путин трябваше да се потруди крепко, с цел да усили изборната интензивност, демонстрира, че съветският народ знае, че неговото изказване, че е спечелил е машинация “, съобщи Маккейн незабавно, откакто първичните данни демонстрираха, че Путин е спечелил четвърти мандат като президент.
„ Съединени американски щати стоят до всички руснаци искащи независимост “, добави сенаторът.

Преди няколко месеца Маккейн разгласи, че съветският президент Владимир Путин е по-голяма опасност за интернационалната сигурност, в сравнение с така наречен " Ислямска страна ". " Мисля, че той (Путин) е основната и най-важна опасност, повече от ИД даже. ИД може и да вършат ужасяващи неща...но руснаците са тези, които се пробваха да унищожат фундаментите на демокрацията, с цел да трансформират резултата от американските избори ", съобщи републиканецът в изявление за телевизия Ей Би Си през днешния ден.
Междувременно Маккейн - който е един от най-отявлените критици на Тръмп - призна, че понякога изпитва " терзание " по отношение на Тръмп. Вярвам, че президентът има религия в екипа си, отговарящ за националната сигурност. Вярвам и че през огромна част от времето той приема техните препоръки и рекомендации. Мога ли да ви кажа, че той прави това от самото начало? Не. Дали това ме тормози? Да, тормози ме ", сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР