Снимка: Алексей Навални, фейсбукПредседателят на руската Държавна дума Вячеслав Володин

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукПредседателят на руската Държавна дума Вячеслав Володин
Коментари Харесай

Разпоредиха проверка за намесата на чужди сили в случая с Навални

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Председателят на съветската Държавна дума Вячеслав Володин разпореди на парламентарната комисия по сигурност и битка с корупцията да проверява дали зад хипотетичното отравяне на опозиционера Алексей Навални не стоят непознати сили.

Председателят на Долната камара на съветския парламент изрази задоволството си от обстоятелството, че федералният канцлер Ангела Меркел е откликнала и е оказала помощ на Навални, пише cross.bg.

„ Иска ми се да имам вяра, че тя щеше да постъпи по същия метод, в случай че ставаше въпрос да всеки различен съветски жител, а освен за коренен опозиционер ", уточни Володин.

Той позволи, че в тази ситуация може да става дума за провокация от страна на Германия и други страни от Евросъюза, като задачата е предизвикването на нови обвинявания против Русия.

Според Володин случаят с Навални се употребява за напън върху Москва, която се разгласи срещу всякаква външна интервенция във вътрешните работи на Беларус.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира като прибързани изказванията на немските лекари за отравянето на опозиционера.

Песков уточни, че към този момент не вижда мотив за следствие на случая с Навални, за което приканиха европейските водачи.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР