Певицата Емилия призна пред bTV, че се надява на успешна

...
Певицата Емилия призна пред bTV, че се надява на успешна
Коментари Харесай

Емилия по БТВ: В България съм стигнала тавана, вече няма накъде

Певицата Емилия призна пред bTV, че се надява на сполучлива интернационална кариера откакто към този момент има шлагери в Румъния с тамошни фамозни реализатори. „ В България съм стигнала тавана, към този момент няма накъде ”, съобщи тя.

Попфолк звездата изясни, че има пътя пред нея, като единият е огромен концерт на стадион, а другият е присъединяване в някое риалити шоу, за каквито непрекъснато получава предложения. Тя обаче отхвърля, тъй като има щерка на две години и желае да е непрекъснато с нея. Емилия призна също, че с цел да се грижи за многодетното си семейство употребява детегледачки, от време на време две едновременно.



Певицата изрично разсея следващия слух, че е бременна. „ Нашият жанр има коремчета. Освен това като пея тежки балади и моето коремче изпъква и като ме снима някой, иди обяснявай ”, разяснява Емилия като добави, че сходни злословия за нея се появяват най-малко за десети път. Големият проблем за това е, че притежатели на заведения, където има участия почват да ѝ звънят, с цел да питат дали няма да ги анулира.

„ Грижа се за себе си в придвижване ”, призна Емилия, която не съумява да откри време единствено за себе си, даже и за спорт. Певицата разяснява също, че като всеки човек се въздейства от хейта по неин адрес в обществените мрежи, само че в последна сметка се е научила да преодолява това оскърбление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР