Снимка: 1su-tg.comУчителка от Търговище почина от коронавирус. 58-годишната Руми Радославова,

...
Снимка: 1su-tg.comУчителка от Търговище почина от коронавирус. 58-годишната Руми Радославова,
Коментари Харесай

Учителка почина след Ковид в Търговище, децата не искат да се върнат в клас

Снимка: 1su-tg.com

Учителка от Търговище умря от ковид. 58-годишната Руми Радославова, старши преподавател и учител по география в Първо приблизително учебно заведение " Св. Седмочисленици " си отишла единствено за два дни, оповестява Травмираните от случилото се възпитаници от класа ù отхвърлят да се върнат в учебно заведение и учат присъствено.

Жената се почувствала зле предходната неделя и направила тест. Резултатът бил позитивен Бързо развила пневмония. Починала във вторник. 

" Това е прелестен преподавател, доста хуманен, доста обичан от учениците, има доста класирания на олимпиади на нейни ученици. Изключително блага ", споделя директорката на учебното заведение Севдалина Зафирова.

Радославова била класна на 8 " г ".

Учениците ù са доста смутени и поискали в молба към учителите си да учат отдалечено. Децата се упрекват, че са заразили преподавателите си, по тази причина не желаят да се върнат в клас.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР