Жител на Обединеното кралство е решил да прелети 10 000

...
Жител на Обединеното кралство е решил да прелети 10 000
Коментари Харесай

Двупосочни пътувания от 10 000 мили на дентален пациент в Обединеното кралство за лечение – защото не може да получи час за NHS

Жител на Обединеното кралство е решил да прелети 10 000 благи за дентална помощ, като споделя, че изразходваното в допълнение време и пари е доста по-малко кавга в сравнение с да се пробвате да си уредите среща в NHS.

Награденият готвач Rasel Syed, 44, е бил споделил, че рискува да чака цяла година за лекуване в NHS за строшен зъб и е представен £ 5000 такса, с цел да го поправите частно. Вместо това, основаният в Лондон Расел провежда лекуване в Бангладеш, където е роден, което - макар че трябваше да прелети 5000 благи във всяка посока - създаде доста по-евтин и по-бърз вид.

Омъженият татко на две деца Расел, който готви за кралското семейство и звезди, сподели: „ Счупих задния си зъб и имаше дупка в него. Болката беше толкоз мощна, че се усещах като че ли ме намушкаха в устата.

„ Основният проблем, с който се сблъсках с NHS, беше, че в никакъв случай не можех да ме прегледат в точния момент и имах в действителност мощни зъбоболи, само че минаха месеци, преди да ми предложат среща, с цел да се свържа с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР