Снимайте емоционални мигове от празника на Бургас и се включете

...
Снимайте емоционални мигове от празника на Бургас и се включете
Коментари Харесай

Включете се със снимка в конкурса #НикулденБургас2018

Снимайте прочувствени мигове от празника на Бургас и се включете в конкуренцията за най- добра фотография.  Община Бургас започва конкурс #НикулденБургас2018, който има за цел да покаже най-любопитните моменти от празничната стратегия, другите събития и страстите на празнуващите бургазлии.

Всеки, който желае да се включи в акцията би трябвало да разгласява фотография или къс видео клип от присъединяване си в някое от празничните събития на 6-ти декември в Бургас, които да са съпроводени от името на създателя, малко изложение и хаштаг #НикулденБургас2018.

Може да публикувате в личния си профил или на формалната Facebook страница на Община Бургас на следния адрес, а наложителното изискване е да включите хаштаг #НикулденБургас2018 в обявата.

В празничната акция може да взе участие всеки, който желае, стига да има личен фейсбук профил. Всеки участник има право да се включи с до 3 изображения. Трите най-атрактивни и впечатляващи фотоси и клипове, показващи вълнението, страстите и духа на празника, и събрали най-вече лайкове на фейсбук страницата на Община Бургас, ще бъдат отличени и ще получат награди.

Повече детайлности за изискванията на състезанието #НикулденБургас2018 можете да откриете на нашата Facebook страница или на формалния уебсайт на Община Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР