Съпредседателят на “ ген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден

...
Съпредседателят на “ ген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден
Коментари Харесай

Ген. Атанасов свари президента неподготвен с неочакван въпрос: Пазят ли снайперисти Бойко Борисов?

Съпредседателят на „ “ ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров съобщи, че в общественото пространство са се появили фотоси, на които е видно, че снайперисти пазят водача на ГЕРБ Бойко Борисов към дома му в Банкя.

„ Това тормози ужасно доста хора. Аз съм залят от телефонни позвънявания и то от неслучайни хора. И защото тези ограничения се взимат от комисия, в която двама от членовете са назначени от Вас, аз не знам дали сте осведомен за това. Ако в наверечието на съставянето на държавно управление има опасност за мандатоносилетя, това е извънредно значим проблем за страната “, сподели пред президента депутатът и помоли, в случай че има такава информация, да бъде споделена в обществото.

По принцип имам информация, когато има по-голям риск за сигурността. Според мен конкретика, когато се касае за опасност на физическо лице, не трябва да става обществена информация. Това е мой принцип, само че ще приказвам със службите за сигурност, с цел да изискам такава информация, гласеше отговорът на президента Радев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР