9-месечно бебе е било хоспитализирано в УМБАЛСМ Пирогов“, след като

...
9-месечно бебе е било хоспитализирано в УМБАЛСМ Пирогов“, след като
Коментари Харесай

9-месечно бебе е било залято с вряла вода в Благоевград

9-месечно бебе е било прието в болница в УМБАЛСМ „ Пирогов “ , откакто е било залято с вряла вода . Злополуката е станала на 21 юни в Благоевград.

Пеленачето е било откарано в Центъра за незабавна здравна помощ в града, където лекарите са решили, че то би трябвало да бъде превозено до Клиниката по изгаряния е УМБАЛСМ „ Пирогов “ поради изгарянията си, които са били сред първа и втора степен . Засегнати са двете ръце и торсът , което е почти 20 % от тялото му.

Майката е споделила, че е преобувала по-голямото си дете, когато то е бутнало тенджера , в която имало вряща на котлона вода и по този начин братчето му е било залято . Медици са коментирали за „ Българска национална телевизия “, че няма заплаха за живота на потърпевшото дете, само че му следва дълго възобновяване.

Служители на отдел „ Закрила на детето “ в Благоевград са известени за случая и са ревизирали дома на потърпевшото дете. Предстоят диалози с родители и близки, с цел да стане ясно дали е имало немарливост от страна на родителя, довела до злополуката. Към момента не са постъпвали други сигнали за фамилията. До дни се чакат резултатите от инспекцията.

Държавна организация за протекция на детето /ДАЗД/ се е самосезирала и е уведомила всички виновни органи. Предстои да се реши какви ограничения би трябвало да бъдат взети в съответния случай.

Важна информация за родителите на деца от ДГ „ Зорница “ в Асеновград

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР