Снежните върхове, огънят, играещ в камината на някоя романтична хижа,

...
Снежните върхове, огънят, играещ в камината на някоя романтична хижа,
Коментари Харесай

Зимни неволи при дамите

Снежните върхове, огънят, играещ в камината на някоя сантиментална хижа, чашата топло какао или вино, споделена с книга и с обичания, до момента в който снежинките се гонят навън… Зимата несъмнено е вълнуваща и красива, само че основно по време на почивка. В града тя не наподобява нито бяла, нито уютна, нито гостоприемна. Зимните несгоди на дамите нямат край – от замръзналата брава на колата до размазаното от шала червило. Ето по какъв начин да се справите със зимните несгоди в града.

Проблемът наелектризирана коса
Кои са детайлите на съвършената дамска визия
Всеки човек желае да наподобява съвършено. Но когато сведем този въпрос до дамите, тук условията стават в пъти повече във връзка с т...
Прочети повече
Шапките топлят и придават чаровна визия, само че след свалянето им от главата, косата е сплескана и наелектризирана по едно и също време. Вероятно смятате, че това е проблем, с който не може да се справите и би трябвало да избирате сред топлината и хубостта. Грешите. Има решение. След като стилизирате косата, нанесете върху нея шипково масло, което защищава от наелектризиране, и я съберете на конска опашка, преди да поставите шапката. Високата опашка ще запази размера, а маслото ще попречи всеки косъм да хвърчи в друга посока от статичното електричество.

Проблемът суха кожа

Едно от най-неприятните бюти последици на студеното време и отоплението е пресушаването на кожата. Белеща се, суха и напукана, тя не се държи добре какъвто и грим да поставите върху нея. На помощ идват маслата за лице и тяло, както и почистващите млека, които да изместят измиващите средства и леките кремове. Почиствайки лицето с олио, съхранявате влагата и подхранвате кожата, като не позволявате да се пресуши. Заменете и млякото за тяло с олио, което нанасяйте върху към момента влажна кожа след душ. Така ще се радвате на кадифена кожа макар зимата и студа.

Проблемът „ Дебела съм с това палто “

Един от най-честите проблеми на дамите през зимата е по какъв начин да наподобяват фини с дебело палто. Сред най-търсената информация през зимата в Google е „ палто, което не ме прави дебела “. Избирайки връхна дреха, търсете такава с подчертана талия, в случай че е дълга. Важно е и да е вашият номер, а не овърсайз, с цел да стои стилно и да не прибавя килограми. Ако е пухенка или спортно яке, дано е късо – до пъпа, с цел да не оширява ханша. Палто с забавна кройка – по-дълга задна и по-къса предница също ще реши казуса ви.
Жените вършат тези неточности, когато се бръснат!
Най-честите и значими неща, които дамите вършат - да са гладки и добре избръснати, изключително в летните месеци. Много постоянно обаче кожата ни...
Прочети повече
Проблемът размазано червило

С шаловете, както и с маските, би трябвало да носите изсъхнало червило или течно червило, което е продължително. Той изсъхва върху устните ви за секунди и остава там с часове, даже да пиете, ядете или носите шал. Заменете общоприетото червило с продължително, като не забравяте вечер да ексфолирате и подхранвате устните си, защото сухото червило лишава от влагата им и ще имате потребност от спомагателна грижа за тях.

Проблемът замръзнала брава на колата

Може да изпробвате остарели трикове като нагряване на ключа посредством потапянето му във вряща вода или със запалка, като пазите чипа му, да включите сешоар на акумулатори против ключалката или да се снабдите със специфични ключодържатели, основани за топене на ключалки. Още по-разумно е да се снабдите с химически размразител. Този „ течен ключ ”, основан особено за замръзнали ключалки, е комфортен за потребление – пръскате в ключалката и след секунди към този момент може да поставите ключа и отворите вратата.

 
Как да имаме мека и нежна кожа през зимата
През зимата кожата ни страда от неочаквани промени в температурата при влизане и излизане от вкъщи или от работа и е изложена на замърсява...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР