Снеговалежите отслабват и до обяд ще спрат. В следващите часове

...
Снеговалежите отслабват и до обяд ще спрат. В следващите часове
Коментари Харесай

Предстоят ледени дни

Снеговалежите отслабват и до обяд ще спрат. В идващите часове ще превалява основно в южните региони.

Днес предизвестията са за студено и прохладно време. В Северна България температурите ще са негативни през целия ден - от минус 5 до минус 2 градуса, а на изток вятърът ще е мощен до плевел от север-североизток.

В Южна България дневните стойности ще са към и малко над нулата през днешния ден. В София оптималната температура ще е минус 2 градуса.

Утре сняг ще превали на обособени места в източните региони. Там ще е към момента прохладно с сдържан до мощен северен вятър. В нощта против събота вятърът ще стихне и минималните температури ще са много ниски - сред минус 15 и минус 10 градуса в Северна България, а в Южна България- до минус 5 градуса. Дневните стойности в Северна България ще остават под нулата – най-вече сред минус 7 и минус 2 градуса, в Южна ще са сред 0 и 5 градуса. В неделя и през първите два дни от идната седмица ще се затопля, повече в планините и планинските региони. В западната и централна част на Дунавската низина ниската облачност ще се задържа през целия ден и там оптималните температури ще остават негативни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР