Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, за да

...
Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, за да
Коментари Харесай

Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, говориха и за сексапилната Ина Гаярдо

Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, с цел да се насладят на хубостта на Санторини. Момчетата от няколко дни са в гръцкия курорт и качват story-та и фотоси в Инстаграм. 

Изпълнителите се пуснаха от скъпарска яхта и театралничат до ретро коли, което незабавно породи слуховете в светското пространство, че не са отишли на отмора, ами снимат нов видеоклип. Към момента никой от двамата не разкрива повече детайлности към идния им план. От фрагментите виждаме, че Торино е с нов имидж, като се подвизава с изрусена коса.

Виж още:

Скоро двамата направиха следващия си шлагер с Ина Гаярдо, с която несъмнено им се получават още по-добре нещата. Парчето " Banditos " бързо завладя музикалните чартове, а тримата споделиха пред Ballan, че са създали песента с доста предпочитание и обич. Ина описа пред The Voice, че е щастлива от присъединяване си в плана, тъй като е харесала доста текста и музиката на " Banditos ". 

Виж още: Миа-Михаела огромната горделивост на звездната си майка - към този момент студентка

" Голямо наслаждение е да се работи с Торино и Пашата, всичко мина доста добре ", описа Ина. На снимачната площадка било същински ваучър и не е усетила, че би трябвало да работи, а са снимали два дни, само че минали бързо и елементарно. Гласът и харизмата на Ина са били ключиви, когато момчетата са си търсили трети човек за песента и несъмнено не са сбъркали с избора си. Двамата са безапелационни, че работата с Ина е била наслаждение за всички в екипа.

Виж още: Ето го и него: EVA най-сетне сподели гаджето в гореща снимка 

Изображение: https://www.instagram.com/pashata.kingsrecords/, https://www.instagram.com/torinolatino/, 

https://www.instagram.com/inagallardo_adamand/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР