Снеговалежът с висока интензивност на територията на област Враца предизвика

...
Снеговалежът с висока интензивност на територията на област Враца предизвика
Коментари Харесай

Областната администрация излезе с актуална информация относно снежната обстановка във Врачанско

Снеговалежът с висока активност на територията на област Враца провокира проблеми в ел. зареждането. До 16 часа на днешния ден, екипите на ЧЕЗ са отстранили повредите по електропреносната мрежа, като единственото обитаемо място с отчасти нарушено електрозахранване към момента е село. Власатица, община Враца.
Няма сигнали за зародили проблеми с водоподаването на територията на област Враца.
Вследствие на значителни снагонавявания е затруднено почистването на пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на региона – сред обитаемоте места Баница – Борован, Борован – Бяла Слатина и Оряхово – Селановци – Кнежа.
Техника на АЕЦ – Козлодуй и на Община Оряхово, както и снегопочистващите компании, сключили контракт с Областно пътно ръководство – Враца, са включени в интервенция по извеждане на закъсалите коли и намиращите се жители в тях по трасето Оряхово – Кнежа.
При местността Мара Врачанка, сред селата Баница и Борован, е обезпечена роторна техника, с която да бъде почистено трасето, с цел да се освободи конвоят от тежкотоварни коли, образувал се от последния курс на Ферибот Оряхово – Бекет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР