Снахата на Аня Пенчева завзе летището в село Крайници, Дупнишко,

...
Снахата на Аня Пенчева завзе летището в село Крайници, Дупнишко,
Коментари Харесай

Снахата на Аня Пенчева завзе летище

Снахата на Аня Пенчева завзе летището в село Крайници, Дупнишко, оплакаха се възмутени жители. Дрифтърката Ива Русинова разгласи публично, че ще събира такса от всеки искащ да кара кола на пистата. Ива към този момент е стопанката на летището.

„ ВАЖНО! Летище Крайници до Сапарева баня е публично заградено с надзор на достъпа! Всеки, който има предпочитание да кара кола, мотор или каквото и да е на летището, може да заповяда против съответното възнаграждение. Скоро ще пуснем уебсайт, страница и публични записвания! Дотогава – апелирам дано искащите се свързват с мен за повече информация или на телефон “ – написа в обществените мрежи Ива, която е половинка на сина на Аня от брака й с Ивайло – Ангел Караньотов.



Всички в дупнишката околия недоволстват против измененията. Досега пистата се е употребила от хора, които желаят да пилят гуми, само че не на пътя, а на безвредно за останалите жители място. Също по този начин летището се използваше и от млади водачи, които ходеха там, с цел да се учат да ръководят автомобил.



„ Пистата би трябвало да бъде свободна по цялата си дължина. Само извънредно безочлив човек може да загради писта, която може да се употребява при спешни обстановки. С нейните повече от 3 км дължина тя е втората след Софийското летище “ – написа сърдит мъж.

От обявата не излиза наяве дали към този момент летището е напълно частно, ще се издават ли касови бележки и фактури, дали ще се поддържа, дали ще има кола за спешна помощ и лекар, както и застраховка при произшествия. Самото летище е в плачевно положение, асфалтът е на повече от 20 години, тук-там има дупки и пукнатини.

„ Предлагам да заградите и Е79 сред Усойка и Бобошево! “ – написа шеговито различен гневен дупничанин.



„ Значи нашите баби, дядовци, татковци и майки са плащали налози през времето на комунизма за строенето на уреди за военни или спешни обстановки, а в този момент някой да заплаща да се вози на лагерна количка. Браво, народе! На това летище от 35 години никой не е вложил нито лев, а в този момент някой ще печели, без да е вложил и стотинка там. Е, с изключение на за оградите. И по този начин и ще остане – с влагане нула. Ама отговорни сме си единствено ние и никой различен... “ – е различен коментар под поста на Русинова, който за часове взриви интернет.

Най-вероятно кметът на Дупница Първан Дангов е отдал под аренда летището на Ива, която преди години подари сина на Аня Пенева с дете Борис. Русинова и Ангел нямат подписан брак, само че са двойка от няколко години. Не е ясно дали брюнетката се е възползвала от околните си връзки със звездата на Народния спектакъл Аня Пенчева, с цел да завземе летището.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР